Vizsgát tesznek a diákok

2024.05.06. 19:00

Testnevelésből is érettségiznek Ajkán

Ötven diák kezdte meg az írásbeli érettségi vizsgát az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegységében hétfőn reggel.

Tisler Anna

A diákok kaptak biztatást, hogy jól felkészültek, rendben lesz minden, és figyeljenek nagyon oda a feladatokra

Fotó: Gyarmati László / Napló

Tizenhat tanuló, a négyéves sportgimnáziumi osztály tagjai ezzel befejezik középiskolai tanulmányaikat, a technikumi osztályban tanulók közül harmincnégyen előrehozott érettségit tesznek magyarból, matematikából, történelemből, és jövőre, a 13. évfolyam elvégzése után kapják meg az érettségi bizonyítványt, miután idegen nyelvből és szakmai tantárgyakból is levizsgáztak. A sportgimnáziumi osztályból 14 végzős testnevelésből érettségizik. 

Az osztályfőnökök reggel az iskola ajtajában várták a diákokat. Mindenki időben megérkezett. Kaptak biztatást, hogy jól felkészültek, rendben lesz minden, és figyeljenek nagyon oda a feladatokra, majd elindultak az első emeletre, megkeresték, melyik teremben vizsgáznak. Leültek, majd izgatottam várták a feladatokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában