Veol podcast

2024.05.04. 10:00

Idén is tartalmas programokkal építi a közösséget a Virágzó Veszprém Egyesület (podcast)

Júliusban jön a II. Haszkovó Gulyás Parti Főzőverseny, és természetesen idén sem maradhat el a Virágos Veszprém program virágosztása… 2024-ben is tartalmas programokkal építi a közösséget a városrész egyik legmeghatározóbb civil szervezete - a műsor vendége Jung Edina, a Virágzó Veszprém Egyesület elnöke.

Veol.hu

Edina örömmel beszélt róla, hogy nagy népszerűségnek örvend a közelmúltban a lakótelepen indult darts-kezdeményezés - a versenyeiket szinte szünet nélkül bonyolítják le egy, a volt Kiskukta étterem melletti vendéglátóhelyen; a gyermekviadalokra más megyékből is érkeznek indulók.

A műsor vendége Jung Edina, a Virágzó Veszprém Egyesület elnöke
A műsor vendége Jung Edina, a Virágzó Veszprém Egyesület elnöke
Fotó: Komaniczki Zoltán

A programok között említette, hogy május 5-én a helyi lokálpatriótákkal karöltve anyák napi megemlékezés lesz a Virágzó Veszprém Egyesület jóvoltából, a Raffay Béla szobrászművész Jutasi úti alkotásánál, majd kezdetét veszi a Virágos Veszprém programon belül a virágosztás, de most új helyszínen: a Haszkovó utca 13. épületsora mögött található pingpong-asztaloknál. A tervek szerint július 13-án szervezi az egyesület a gulyásfőző megmérettetést – ez lesz a II. Haszkovó Gulyás Parti Főzőverseny. Októberben megvalósul a IV. Mázli nap a Barátság parkban. A Haszkovó Advent és karácsonyfa állítás december 10-én lesz, a pingpongasztaloknál, a Haszkovó angyalok pedig 18-án és 19-én viszik el az év közben gyűjtött adományokat a lakótelep egyik iskolájába és óvodájába. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában