Bulvár-celeb

2024.05.02. 07:16

Véletlenül feladta macskáját a postán egy nő

Ezer kilométert tett meg a szerencsétlenül járt potyautas.

MW

Fotó: MTI/AP/Carrie Clark

Véletlenül feladta macskáját a postán egy nő Amerikában. 

A Utah-ban élő Carrie Clark Galena nevű hatéves nőstény macskájának április 10-én nyoma veszett, amikor a gazdája tudta nélkül bemászott egy postázandó dobozba. 

 

Lehi, 2024. május 1.
Carrie Clark felvétele a nõ Galena nevû macskájáról az otthonában, a Utah állambeli Lehiben 2024. április 29-én. A hatéves nõstény macskának április 10-én nyoma veszett, amikor a gazdája tudta nélkül bemászott egy postázandó dobozba. A lábbelit tartalmazó, kiszakadt sarkú papírdobozban kuporgó állatra egy visszárut kezelõ alkalmazott talált rá az Amazon internetes kereskeskedelmi vállalatnak a kaliforniai Riverside közelében levõ raktárában. Másnap elvitte állatorvoshoz, aki a macska mikrocsipjének leolvasásával azonosította a gazdáját. Clarkot április 17-én értesítették házi kedvence hollétérõl, a nõ pedig a következõ napon repülõgépre ült, hogy hazavigye az ezer kilométert megtett potyautast.
MTI/AP/Carrie Clark
Véletlenül feladta macskáját a postán egy nő, szerencsére az állat épségben megúszta a kalandot
Fotó: MTI/AP/Carrie Clark

A lábbelit tartalmazó, kiszakadt sarkú papírdobozban kuporgó állatra egy visszárut kezelő alkalmazott talált rá az Amazon internetes kereskedelmi vállalatnak a kaliforniai Riverside közelében lévő raktárában. 

Másnap elvitte állatorvoshoz, aki a macska mikrocsipjének leolvasásával azonosította a gazdáját. Clarkot április 17-én értesítették házi kedvence hollétéről, a nő pedig a következő napon repülőgépre ült, hogy hazavigye az ezer kilométert megtett potyautast. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!