Dobogós helyeken az ajkaiak

2024.05.07. 12:47

Újabb veszprémi győzelem a sakk NB II-ben

Három osztályban is érdekeltek voltak a Veszprém vármegyei együttesek a nemzeti sakk csapatbajnokságok legutóbbi fordulójában.

Horváth Gábor

Fotó: Pixabay

A Szuperliga-GM Szabó László csoportban a Tapolca Városi SE hazai pályán 7.5-2.5-re veszített a Duocor-Makói SVSE ellen. Az NB I. Charousek csoportban a Sentimento Ajka BSK idegenben 9-3-ra győzött a Győri Elektromos ellen. A Balatonfüredi SC 6-6-ot játszott a Zalaegerszegi Csuti-Hydrocomp SK vendégeként. Az NB II. Széchenyi csoportban az Ezüst Huszár SE Veszprém idegenben 9.5-2.5-re nyert a Tapolca Városi SE II. ellen. A Sentimento Ajka BSK 6.5-5.5-re győzött a Sárvári Sakk Club SE vendégeként.

Az állás, Szuperliga: 2. Sentimento Ajka BSK 48.5 pont, ...10. Tapolca Városi SE 12.

NB I., Charousek csoport: 2. Sentimento Ajka BSK 74.5, ...10. Balatonfüredi SC 55.

NB II., Széchenyi csoport: 3. Sentimento Ajka BSK 48, 4. Ezüst Huszár SE Veszprém, ...8. Tapolca Városi SE II. 36.5.

A folytatásban, május 11., szombat, Szuperliga: Duocor-Makói SVSE–Sentimento Ajka BSK, Viadukt Biatorbágy–Tapolca Városi SE. Május 12., vasárnap: Szuperliga: Sentimento Ajka BSK–Viadukt Biatorbágy, Tapolca Városi SE–Aquaréna Kőbánya SC. NB I., Charousek csoport: Sentimento Ajka BSK–Zalaegerszegi Csuti-Hydrocomp SK, Balatonfüredi SC–Biatorbágy II. NB II., Széchenyi csoport: Ezüst Huszár SE Veszprém–Arborétum Herény SE, Sentimento Ajka BSK–Tapolca Városi SE II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!