Lopás

2024.04.26. 18:00

Sajttolvajokra csaptak le a veszprémi rendőrök (videó)

Ruhájukban, táskáikban és csomagjaikban csempészték ki munkahelyükről a tejtermékeket az alkalmazottak.

Veol.hu

Forrás: police.hu

Egy veszprémi tejüzem munkavállalóit szállító kisbuszokat állítottak meg április 24-én hajnalban a rendőrök, és igazoltatták az utasokat.

Az egyenruhások mind a hat fő ruházatát és csomagját átvizsgálták, sajtokat és különböző készítményeket találtak náluk, melyek eredetéről nem tudtak elszámolni. Az öt nőt és egy férfit a járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket. Kettejük ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek, négyüket lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A 49 éves berhidai, az 58 éves nemesgörzsönyi és egy szintén 49 éves pápai nő, valamint a 44 éves berhidai férfi elismerte, hogy az év elejétől kezdve többször loptak munkahelyükről a sajttermékből, melyeket kicsempésztek az üzemből, és értékesítették azokat.

A gyanúsítottaknál megtalált élelmiszert – a lefoglalást követően – a nyomozók visszaadták az üzem képviselőjének – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!