Illegális bevándorlás

2024.05.07. 23:28

Tavaly a párizsi nemi erőszakok több mint háromnegyedét bevándorlók követték el

A migránsok felülreprezentáltak a párizsi bűnügyi statisztikákban. A számok azt mutatják, hogy a 2023-ban megoldott nemi erőszakok 77 százalékát francia útlevéllel nem rendelkező személyek követték el. A bűncselekmények többnyire a turistaövezetekben történtek.

MW

Rendőr figyeli, ahogy migránsok összeszedik holmijukat az egyik párizsi migránstáborban

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Teresa Suárez

Marion Maréchal francia konzervatív politikus szerint a számok is azt bizonyítják, hogy 2024-ben a nők szabadságát a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció fenyegeti a leginkább - írja a V4NA.

Marion Maréchal a megdöbbentő statisztikákra úgy reagált:

Ami ma Franciaországban valóban fenyegeti a nők szabadságát, az az, hogy minden hatodik percben történik egy szexuális támadás ebben az országban.

Maréchal szerint a francia társadalom és a francia identitás szempontjából súlyos probléma a bevándorlás és az iszlamizáció.

Ma fiatal lányokat vernek meg és lincselnek meg, mert nem tartják be az iszlám szabályokat és öltözködési előírásokat. Ez veszélyezteti mélyen gyökerező identitásunkat

– fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában