Bulvár-celeb

2024.05.07. 13:00

Rácáfoltak a károgókra, 20 éve él boldog házasságban a két magyar sorozatsztár

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó egy sorozat forgatása alatt szerettek egymásba, két nagylányukkal harmonikus családban élnek.

MW

A színészházaspár 2018-ban

Forrás: MW bulvár

Közös életükről beszélt nemrég Deutsch Anita és Kinizsi Ottó: elmesélték, hogy ma már nem ütköznek meg annyira az emberek, ha 8-10 évvel idősebb a nő egy párkapcsolatban, de húsz éve ez még nem így volt. 

A bulvársajtó szívesen foglalkozott akkoriban a kapcsolatukkal, de Kinizsi Ottó színész-rendező-dramaturg, aki akkortájt még 20 éves sem volt, úgy véli, a  szellemiségükben, gondolkodásukban soha nem volt nyolc év különbség.

Deustch Anita és Kinizsi Ottó 2001-ben lett egy pár, 2004-ben házasodtak össze. Mivel a színész akkor csupán 20 éves volt, míg a színésznő 28, kezdetben sok támadás érte őket, de az idő igazolta a kapcsolatukat: két gyermekük született, és azóta is boldogok együtt. A lányaikat nagyon ritkán mutatják meg a nyilvánosságnak, de most a színésznő posztolt a közösségi oldalára egy közös képet velük.

Deutsch Anita elárulta, hogy mint mindenkinek, nekik is voltak mélypontok a házasságukban, amelyről kiderült, hogy  inkább Kinizsi Ottó akarta.  "Nem az volt, hogy behálózott engem Anita, épp fordítva történt" - mondta nemrég.

Legutóbb újabb részleteket árultak el a kapcsolatukról:

"Nagyon sokan, akikkel találkozunk a piacon vagy bárhol, mondják, hogy úgy szeretünk titeket, bebizonyítjátok, hogy lehet húsz évig házasnak lenni a mai világban. 

Ezen az ember elgondolkodik, hogy mi nem csináltunk semmit, mi nem akartunk jól csinálni semmit. Majdnem elváltunk, szétmentünk volna, ha nem tudjuk összerakni magunkat a nulláról megint. 

Ugyanúgy veszekszünk, mint bárki más. Egyszerűen szerencsénk van abban, hogy van egy ritmus köztünk, ami átsegített mindenen" – mondta Kinizsi Ottó.

deutsch anita-kinizsi otto-01-BS
Forrás: MW bulvár

"Nagyon különbözőek vagyunk. Ottó nagyon ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, ne változtassunk semmin, mert minden úgy jó, ahogy van. Én megőrülök a monotóniától" – árulta el Deutsch Anita.

Hogy a nagyobbik lányuk 18. születésnapját hogyan ünnepelte a sztárpár, kiderül az Origo cikkéből. 
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában