Belföld

2010.01.13. 14:32

Fidesz: az MSZP és az MDF Gyurcsány Ferenc pártjai

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök két pártot indít az országgyűlési választásokon: az MSZP-t és az MDF-et.

MTI

Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján ezt arra reagálva mondta, hogy az Index kedden arról írt: Debreczeni József MDF-es jelölését Gyurcsány Ferenc anyagilag is támogatta, ahogyan jelentős forrásokat ajánlott fel a szociáldemokrata párt elnöke, az MSZP színeiben parlamenti képviselő milliárdos, Kapolyi László is.

Gyurcsány Ferenc szerdán reggel az MTI-nek cáfolta, hogy bármilyen módon támogatná az MDF-et; Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese nem kívánta kommentálni a sajtóhírt.

Répássy Róbert azonban úgy vélekedett: minden eddiginél világosabban bebizonyosodott, hogy Gyurcsány Ferenc vissza akar térni a hatalomba, és ezt készíti elő mind az MSZP, mind pedig az MDF. A fideszes politikus szerint az MSZP és az MDF Gyurcsány Ferenc pártjai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!